Personlig planlægning – strukturér din tid og skab overblik

KONTAKT OS

Føler du, at du tit mister overblikket på grund af for mange projekter? Og vil du lære at mestre værktøjer til at arbejde mere struktureret og styrke din personlige effektivitet?

PEPworldwide tilbyder forløb med fokus på personlig planlægning – med udgangspunkt i dine arbejdsvilkår, mål og udfordringer. Vi er et af Danmarks stærkeste teams af konsulenter indenfor personlig effektivitet, og vores knivskarpe fokus på dine problemstillinger sikrer et forløb, der bærer frugt – både her og nu og i det lange løb.

Ønsker du at blive mere selvledende og at skrue din personlige effektivitet i vejret? PEPworldwide er specialiseret i at løfte dine resultater, og vi sammensætter gerne et skræddersyet program indenfor personlig planlægning.

Personlig planlægning – med fokus på dine behov

PEPworldwide har erfaring med personlig planlægning indenfor alle brancher i det danske erhvervsliv. Derfor har vi også de bedste faglige forudsætninger for at tilpasse vores løsninger til din dagligdag og dine personlige udfordringer med effektivitet.

Ved at sætte os grundigt ind i dig og din virksomhed sammensætter vi enkle og praktiske løsninger, der forbedrer lige netop din personlige effektivitet og din evne til at bevare overblikket. Vores forløb med personlig planlægning gør dig ligeledes mere selvledende og proaktiv i din hverdag – til gavn for både resultater og trivsel.

Styrk din personlige effektivitet

Det er frustrerende at se magtesløst til, mens overskredne deadlines og overfyldte mailbokse hober sig op.

Men med et ændret mindset og en række håndgribelige værktøjer kan du nemt tage styringen over dine opgaver – og undgå det modsatte.

Vores forløb med vores personlige effektivitetsprogram styrker din personlige planlægning og hjælper dig med at sætte dine opgaver i en planlægningssammenhæng og skabe bedre overblik over, hvad du skal bruge tiden på – og ikke mindst hvordan du finder tiden. Vi lærer dig at prioritere og disponere bedre, og du vil blive udstyret med tips og tricks til at strukturere dit arbejde og de store mængder information i Outlook, OneNote eller andre online-værktøjer, som du benytter i din dagligdag. Vi kan dokumentere store tidsbesparelser hos den enkelte medarbejder og kan sikre mere end 3 timers frigjort arbejdstid om ugen.

Ikke mindst arbejder vi med dine konkrete målsætninger, og vi skræddersyr gerne en individuel handlingsplan, der kan få din hverdag til at gå op i en højere enhed.

Kontakt PEPworldwide, og bliv klogere på personlig planlægning

Ønsker du at blive udfordret på dine vaner og styrke din personlige effektivitet?

kontakt PEPworldwide, og hør nærmere om PEP, der kan styrke din personlige planlægning. Forløbene kan tilbydes som kurser og holdundervisning, men vi sammensætter med glæde en individuel en-til-en sparring, der sikrer en garanteret forbedring af din personlige effektivitet.

  • Lorem ipsum dolor sit amet, an nec delectus delicata. At nonumes noluisse mea, id perpetua consequat sententiae vim. Te nisl graecis albucius mel, his ut iusto adolescens. Ut legimus appareat nominati sit, delenit placerat eam ea. Mei cu lobortis volutpat pertinacia. Has luptatum iudicabit reprehendunt id.

    Magna definitionem no duo, vix in congue mucius corpora, vix sint delenit ut. Et eius gubergren vel, eos te omittam prodesset posidonium. Vim ut nonumy luptatum, eu amet noster dolores his, in mel tempor sapientem urbanitas. Has eu atqui inani docendi, ne vel populo aliquid definitiones. Mel at vocent conclusionemque, tamquam expetendis usu te, ne vix dico case noster. Eu sea omnis mazim oporteat, erat aliquid in his. Pro delicatissimi signiferumque te, ea erroribus appellantur sit.