Personlig planlægning – strukturér din tid og skab overblik

KONTAKT OS

Føler du, at du mister overblikket på grund af for mange opgaver?

Vil du lære at mestre værktøjer til at arbejde mere struktureret og styrke din personlige planlægning og effektivitet?

PEPworldwide tilbyder forløb med fokus på personlig planlægning – med udgangspunkt i dine arbejdsvilkår, mål og udfordringer. Vi er et af verdens mest erfarne teams af konsulenter indenfor personlig effektivitet, og vores fokus på dine problemstillinger sikrer et forløb, der bærer frugt – nu og i det lange løb.

Ønsker du at blive mere selvledende og at skrue din personlige effektivitet i vejret? PEP arbejder specialiseret med at løfte dine resultater, og vi sammensætter gerne et skræddersyet program indenfor personlig planlægning.

Personlig planlægning – med fokus på dine behov

PEPworldwide har erfaring med personlig planlægning indenfor alle brancher i det danske erhvervsliv. Derfor har vi også de bedste faglige forudsætninger for at tilpasse vores løsninger til din dagligdag og dine personlige udfordringer med effektivitet.

Ved at sætte os grundigt ind i dig og din virksomhed sammensætter vi enkle og praktiske løsninger, der forbedrer lige netop din personlige effektivitet og din evne til at bevare overblikket. Vores forløb med personlig planlægning gør dig ligeledes mere selvledende og proaktiv i din hverdag – til gavn for både resultater og trivsel.

Styrk din personlige effektivitet

Det er frustrerende at se magtesløst til, mens overskredne deadlines og overfyldte mailbokse hober sig op. Men med et ændret mindset og en række håndgribelige værktøjer kan du nemt tage styringen over dine opgaver – og undgå det modsatte.

Vores forløb styrker din personlige planlægning og hjælper dig med at sætte dine opgaver i en sammenhæng og skabe bedre overblik over, hvad du skal bruge tiden på – og ikke mindst hvordan du finder tiden. Vi lærer dig at prioritere og disponere bedre, og du vil blive udstyret med tips og tricks til at strukturere dit arbejde og de store mængder information i Outlook, OneNote og andre af dine værktøjer i dagligdagen. Vi kan dokumentere at frigøre mere end 4 timer om ugen hos den enkelte.

Kontakt os og bliv klogere på personlig planlægning

Ønsker du at blive udfordret på dine vaner og styrke din personlige effektivitet?

kontakt os og hør nærmere om vores PEP-forløb, som kan styrke din personlige planlægning. Forløbene kan tilbydes ofte for teams og afdelinger, men vi sammensætter også gerne et individuelt, der sikrer en forbedring af din personlige effektivitet.