Lederudvikling – Få mere tid til din ledelsesopgave

KONTAKT OS

Vil du blive bedre til at prioritere din tid som leder?

PEP-forløb indgår også ofte som en del af virksomhedernes lederudvikling. Udgangspunktet for at kunne udfylde ledelsesopgaven effektivt overfor andre er nemlig, at du er i stand til at få det maksimale ud af din egen tid.

En leder med en effektiv arbejdsmetodik får ikke kun personligt gavn af det – medarbejderne får også bedre mulighed for at arbejde effektivt under dygtige og effektive ledere.

Skab personligt overblik og overskud

Vi giver dig værktøjerne til som leder at få mest muligt ud af din tid og dine kompetencer. At skabe en god kultur som leder betyder også at lære at prioritere sine kerneopgaver. Bruger man som leder for meget tid på den daglig drift, eller går tiden med væg-til-væg-møder, så udnytter du formentligt ikke din tid optimalt. På et PEP-forløb arbejder vi med, hvordan man får et bedre fokus på sine ledelsesopgaver.

Et godt personligt overblik er et middel til bedre at kunne arbejde efter målene og skabe værdi. En leder, som føler et højt arbejdspres, eller konstant har dårlig samvittighed over sin manglende tilgængelighed eller fokus på ledelsesopgaven, har mindre overskud til at tænke fremadrettet. Vi giver dig værktøjerne til som leder at holde fokus mod fremdriften og bevidsthed om, hvordan du skærmer dig mod tidsrøverne.

Hvilke resultater kan du forvente?

Med gode personlige arbejdsvaner og evnen til at prioritere sine opgaver minimerer man spildtiden. Vi kan dokumentere, at ledere, som har gennemført et PEP-forløb, får frigjort 5-6 ugentlige arbejdstimer i gennemsnit. For dig som leder betyder det mere tid til ledelsesopgaven eller til at arbejde mere proaktivt.

Som leder må du være det gode eksempel

Vi hjælper dig til at arbejde mere effektivt og fokuseret, og hvis du er i stand til at vise vejen for dine medarbejdere – at udøve lederskab i forhold til arbejdskultur – skaber du et godt udgangspunkt for et bedre arbejdsmiljø med bedre trivsel og større produktivitet i din organisation.

Kontakt os for en snak om lederudvikling

Ønsker du at udnytte dine muligheder og evner som leder bedst muligt, så lad os sammensætte et forløb, der vil frigøre tid til, at du kan blive en bedre leder.