Medarbejderudvikling – skab fælles sprog på arbejdspladsen

KONTAKT OS

Savner I et fælles sprog for arbejdskulturen?

Ønsker I en mere målrettet videndeling? Eller er der behov for personlig udvikling og en bedre forståelse for ‘værktøjskassen’?

PEP handler om medarbejderudvikling, der løfter præstationerne i din virksomhed. Vi indgår i en verdensomspændende organisation med aktiviteter i over 60 lande, men har har fødderne solidt plantet i den danske virksomhedskultur. Med mere end 30 år på banen med personlig udvikling har vi erfaringer med medarbejdertyper indenfor alle brancher.

Ønsker du at skabe synergi i dit team gennem et ændret mindset og en bedre forståelse for fælles målsætninger? Hos PEP er det vores mål at skabe værdi for din virksomhed, og vi sammensætter langsigtede og tilpassede løsninger inden for personlig udvikling af medarbejdere.

Udvikling af medarbejdere – fremtidssikring af din virksomhed

Konceptet bag vores medarbejderudvikling er enkelt: Vi ønsker at skabe en fælles referenceramme omkring arbejdsadfærd og brugen af grundlæggende værktøjer som fx Outlook, Office 365 og OneNote. For gennem at italesætte brugen af værktøjerne, forebygger I at jeres medarbejdere spænder ben for hinanden.

Vores løsninger inden for medarbejderudvikling har altså til hensigt at skabe et fælles system i jeres arbejdsgange, der kan mærkes på både kort og lang sigt. Både i forhold til bedre trivsel og øget effektivitet.

Forløbene har desuden til formål at sikre en struktureret videndeling, og at viden ikke går tabt, når de mere erfarne kolleger skifter job eller går på pension. Ikke mindst er målet at udstyre ledere og medarbejdere med en mentalitet, hvor de betragter effektivitet ved skrivebordet som et håndværk.

Hos PEP er vores tilgang til udvikling af medarbejdere altid fokuseret mod langsigtede resultater – og det er med til at fremtidssikre din virksomhed.

Hvorfor medarbejderudvikling på denne måde?

Alle medarbejdere har brug for personlig udvikling. Selv de mest organiserede og velstrukturerede medarbejdere kan finpudse deres tidsprioritering og lære at få mere ud af deres systemer.

Samtidigt er en fokuseret udvikling mod et fælles sprog med til at skabe medarbejdere, der ved, hvordan de skal agere. Det frigiver mere tid og energi til det fremadrettede og skaber en bedre forståelse for teamwork – til gavn for både medarbejdere og ledere med ansvar for videndeling og dokumentation. En struktureret udvikling af virksomhedens medarbejdere er således et uundværligt grundlag for langsigtet succes.

Få et skræddersyet tilbud på medarbejderudvikling

Kontakt PEPworldwide, hvis du vil høre mere om muligheden for skræddersyet udviklingsforløb. Sammen kan vi skabe forandringer, der virker.