Er det pengene værd?
Det kan du godt regne med.

KONTAKT OS

Alle vil gerne se håndgribelige resultater.
Så det er præcis hvad vi giver dig.

Vi følger systematisk op på den enkelte deltager i alle vores forløb. Derfor kan vi dokumentere effekten af vores indsats – og din gevinst ved at investere i at skabe sunde og effektive arbejdsvaner.

Vores PEP® arbejdsprofilanalyse gennemføres i samarbejde med et professionelt analysefirma, som siden 2010 har indsamlet før/efter-data fra mere end 18.000 deltagere. Så du kan stole på resultaterne.

PEP frigør 4,2 timer om ugen (gennemsnit for alle deltagere)

Efter PEP oplever 30% færre et højt / meget højt arbejdspres

Vores resultater taler for sig selv,
men vi elsker nu også ros fra kunderne.

Her kommer en håndfuld udtalelser fra nogen, som selv har prøvet

Før PEP var min tankegang, at i morgen ville det nok blive bedre end i dag. Jeg syntes hele tiden, at jeg var bagud, at jeg godt kunne have nået endnu mere, og jeg havde en form for skyldfølelse hele tiden. I stedet for at fokusere på det jeg nåede, havde jeg fokus på det, jeg ikke nåede.
Efter PEP kan jeg overskue mere. Jeg er altid glad for at komme på arbejde, er glad for mine kolleger, og jeg ved, at vi alle har travlt. Når jeg så har overskud, kan jeg også tilbyde min hjælp til andre, og det gør jeg ofte. Når jeg ser, at nogen er presset, enten i afdelingen eller i andre områder som jeg kender, så kan jeg høre dem, om de har brug for en at snakke med, for at få taget gassen ud af ballonen, eller om der er nogle specifikke arbejdsopgaver, jeg kan hjælpe med.”

Musa Kekec, HR-konsulent
Novo Nordisk

Uden orden – ingen karriere
Q: “Når man nærlæser dit CV, ser det ud som om, at det lige pludselig gik rigtig stærkt med karrieren?”
A: ”Det er, som jeg ser det, en direkte følge af den effektivitetsproces, jeg var igennem. Fra at være enormt hektisk og overworked blev jeg rolig, og kunne sige ’ja, det kan vi håndtere, det kan leveres på det her tidspunkt’. En helt anden tiltro til mig selv fik jeg, en anden udstråling, som gav masser af selvtillid.”

Jan Holm, adm. direktør
Maersk Drilling Holdings, Singapore

Som entrepriseleder har man ofte mange bolde i luften, og man får konstant nye informationer og arbejdsopgaver som skal prioriteres og løses. PEP har givet mig en række brugbare værktøjer til at få styr på mine opgaver og aftaler. Det har haft meget stor indflydelse på mine arbejdsrutiner, og bør efter min mening være obligatorisk for entreprise- og projektledere.

Jimmy Knudsen, ingeniør
Aarsleff Anlæg

Før PEP var det som at løbe rundt i grøn sæbe med glatte sko på. Ingen synlige resultater af alt det arbejde. Efter min sygemelding og det efterfølgende PEP forløb føler jeg nu, at det er den bedste arbejdsplads jeg har haft – og der, hvor jeg har præsteret bedst.

Lars Gjeldsted Sørensen, svagstrømsingeniør
Energinet

Jeg er administrerende direktør i mit eget liv! Vi har været på et fantastisk kursus i personlig planlægning, og det synes jeg har været en rigtig stor hjælp. Vores tilgang nu er meget mere produktiv.

Marianne Lauritzen, centerchef, Psykiatrien
Region Syddanmark

Lad os tage snakken!

Er du klar til at gøre noget ved arbejdsglæden og den personlige effektivitet?
Tag det første skridt, så vi sammen kan skabe forandringer, der virker.

KONTAKT OS