Trivsel på arbejdspladsen – forebyg stress på jobbet

KONTAKT OS

Kniber det med at nå dine deadlines? Har du og dine kolleger svært ved at navigere i en hektisk hverdag med høje krav? Og savner I effektive værktøjer indenfor prioritering og planlægning, der kan skabe bedre overblik over opgaverne og nemmere håndtering af informationsstrømmene

Konceptet hedder PEP, personligt effektivitetsprogram, og vi tilbyder skræddersyede forløb indenfor planlægning og effektivitet med henblik på blandt andet at skabe bedre trivsel på arbejdspladsen og frigive tid. Med mere end 25 års erfaring i den danske konsulentbranche har vi stor forståelse for kompleksiteten i et moderne arbejdsmiljø, og vi er specialiseret i at sammensætte løsninger, der kan bidrage positivt til den daglige trivsel på arbejdspladsen – altid med udgangspunkt i de udfordringer med medarbejdertrivsel, som din virksomhed oplever.

Stress hæmmer medarbejdertrivsel

Medarbejdertrivsel og et godt arbejdsmiljø hænger unægteligt sammen med effektive arbejdsgange. Det har en negativ indflydelse på din trivsel på jobbet, hvis du oplever, at du ikke kan imødekomme krav og deadlines.

Følelsen af at være utilstrækkelig skaber stress i medarbejderstaben – til skade for både medarbejdertrivsel og effektivitet. For til dels vil et fortravlet arbejdsklima med urealistiske krav medføre en forringelse blandt trivslen hos medarbejderne. Desuden vil forjagede medarbejdere som regel have udfordringer med at prioritere langsigtet, og de ryger ligeledes ind i en negativ spiral, hvor kortsigtet prioritering fører til travlhed – og vice versa.

Kom ud af den negative spiral – og skab bedre trivsel på jobbet

Det er ikke nødvendigvis negativt at have travlt. Men det er ikke hensigtsmæssigt, hvis travlhed og høje krav påvirker medarbejdertrivsel og den generelle trivsel på jobbet. Derfor kan der være brug for en målrettet indsats, hvis du og dine kolleger eller medarbejdere vil blive bedre til at begå jer i en travl hverdag.

Hos PEPworldwide handler vores forretning om at skabe værdi for din, og det er ligeledes vores mål at hjælpe din virksomhed med at frigive tid og energi – til fordel for medarbejdertrivsel og effektivitet. Gennem velafprøvede metoder sikrer vi, at din virksomhed vinder mere tid, og at både medarbejdere og ledere opnår bedre trivsel på jobbet.

Kontakt os og hør mere om trivsel på arbejdspladsen

Vil du skabe bedre trivsel på arbejdspladsen gennem en fokuseret indsats, der også kan mærkes i det lange løb?

kontakt PEPworldwide, og lad os hjælpe med at skabe de bedste betingelser for et arbejdsmiljø, hvor effektiv og proaktiv planlægning skaber grundlag for glade medarbejdere på trods af et højt tempo.

  • Lorem ipsum dolor sit amet, an nec delectus delicata. At nonumes noluisse mea, id perpetua consequat sententiae vim. Te nisl graecis albucius mel, his ut iusto adolescens. Ut legimus appareat nominati sit, delenit placerat eam ea. Mei cu lobortis volutpat pertinacia. Has luptatum iudicabit reprehendunt id.

    Magna definitionem no duo, vix in congue mucius corpora, vix sint delenit ut. Et eius gubergren vel, eos te omittam prodesset posidonium. Vim ut nonumy luptatum, eu amet noster dolores his, in mel tempor sapientem urbanitas. Has eu atqui inani docendi, ne vel populo aliquid definitiones. Mel at vocent conclusionemque, tamquam expetendis usu te, ne vix dico case noster. Eu sea omnis mazim oporteat, erat aliquid in his. Pro delicatissimi signiferumque te, ea erroribus appellantur sit.